10 Ağustos 2012

Uzun Bir Aradan Sonra Herkese Merhaba



Bu güzel, bereketli Ramazan günlerini yaşarken ,herşeye hep gülen gözlerle ve umutla bakmanız dileğiyle yeniden merhaba.
Biliyorsunuz ben Van'da yaşıyordum ve Van halkı büyük bir felaket atlattı. Ama artık herşey toparlanıyor .Şehir de insanlar da acılarına tuz basıp yeniden hayata asılıyorlar.
Biz de yedi aydır konteynırda yşıyorduk ,en son yazımda evimizde bir hasar yok demiştim ya bunu yazdıktan sonra maalesef ikinci büyük deprem yaşandı ve bizim ev de oturulamaz hale geldi. Cana geleceğine mala gelsin demişler , Allah'tan biz o sırada Ankaradaydık.
Neyse bunlardan bahsederek sizin de canınızı sıkmak istemiyorum , bu yüzden bu güzel resimleri ekledim. İçimiz açılsın diye.


 Yakında Ankara'ya taşınıyoruz inşallah. Eşimin tayini sincana çıktı .Şimdi  benim özür atamasını beklemem gerekiyor.Hakkımızda hayırlısı olsun.



4 yorum:

mandalincikmazi dedi ki...

ne demek can sıkmak canım
büyük geçmiş olsun van da yaşadığınızı ben bilmiyordum hepimiz çok üzüldük elimizden gelen yardımları yaptık ama ne yaparsak yapalım acılarınızı silemiyeceğiz tayinize çok sevindim hayırlısı olsun...
Hayırlı ramazanlar dilerim....

orgu delisi dedi ki...

Çok teşekkür ederim güzel , içten yorumun için .Sana da hayırlı Ramazanlar.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

çok geçmiş olsun canım her işin kolay ve rast gitsin sevgiler

Unknown dedi ki...

Merhaba çok geçmiş olsun umarım yeni evinize yerleşmişsinizdir.Blogunuzu çok keyif alarak gezdim ellerinize sağlık.Sevgiler..