04 Mart 2009

mim, köşe köşe en güzel köşe

Beni sevgili kedicibaşı mimlemiş,evet evimin en sevdiğim köşesini açıklıyorum,sıkı durun; evimin girişindeki bu köşe.Antrede ilk eve girdiğimde eşyalarımı koyduğum ,evde bazen yer yokmuş gibi burdaki sandalyelere oturduğum bu uydurma köşeyi çok seviyorum.

Tabi burayı sevmemde ,kardeşimin kendi elleriyle yapıp bana evlenirken çeyiz sandığı olarak hediye ettiği bu sandığın etkisi büyük.Daha büyük bir evim olduğunda bu sandıkla ilgili başka ve daha güzel köşeler oluşturma planları yapıyorum.

İkinci en sevdiğim köşemi açıklıyorum ,yatak odasında yüksekçe bir çekmecem var,işte onun üzerini aşağıda görmüş olduğunuz gibi düzenledim.Biraz karışık olmuş olabilir ama bu köşeyi de seviyorum ben.çiçeklerin bulunduğu vazoda duran taşlar bizzat bendeniz ve oğluşum tarafından Van Gölü'nün sahilinden topladığımız taşlar.

Şimdi benim birilerini mimlemem gerekiyor galiba.Kimler kaldı mimlenmedik,hımmm,aşağıdakileri mimliyorum haberiniz ola.

buket berk ''debouquet''

gönüldenele

nalan'ın evi

5 yorum:

Unknown dedi ki...

:))
yorum için teşekkürler.ilk fırsatta bende resimleyeceğim köşelerimi..sevgiler bıraktım..
iyi geceler

Unknown dedi ki...

selamm.bende resimlerimi ekledim.
hayırlı kandiller diliyorum ,sevgiler bırakıyorumm

Marifetane hobi dedi ki...

Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi. Bir huzur beklentisi. Bir gözyaşı serpintisi. MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

berkbuket dedi ki...

arkadaşım umarım geç kalmadım, bu mim konusunda biraz cahilim süresi varmı falan bilmiyorum. ne olur kusura bakma hep aklımda inşallah en kısa zamanda belki yarın belki yarındanda yakın. bir tarihte cevaplayacağım. inanki 2 aydır fotoğraf makinamı elime almadım, çekmeceden çıkartmadım. çok istiyorum kafamda köşemi planladım bile. lütfen kusura bakma.

orgu delisi dedi ki...

sevgili berkbuket hiç endişelenme.süresi falan yok.canın ne zaman isterse cevaplarsın.
bu sadece bir oyun.